Pip-Tuote Oy Porvoosta tekee sisustuspeltityöt pellistä ja metallista 

Yhteystiedot

Pip-Tuote Oy tekee erilaiset sisustuspeltityöt. Valmistamme räätälöidyt, mittojen mukaan valmistetut sisustuspeltituotteet pellistä ja metallista. Saat meiltä esimerkiksi liesikuvut, huuvat, uunineduspellit, hormiputket ja -pellit, RST-työt, listat sekä luukut ja peitelevyt.

Ota yhteyttä taitavaan peltiseppään ja pyydä meiltä tarjous sisustuspeltitöille. Saat meiltä erittäin kilpailukykyisen tarjouksen!

Monipuoliset sisustuspeltityöt

Valmistamme yksilölliset liesikuvut mittatilauksena toivedesi mukaisesti. Kupuja on saatavilla eri materiaaleista valmistettuna, erivärisinä sekä eri tavalla pintakäsiteltyinä. Esimerkiksi uniikki liesikupu voi toimia todellisena keittiön katseenkääntäjänä! Liesikuvun voit tilata yksinään tai yhdessä huuvan kanssa.

Tulisijan, kuten takan tai uunin edustan palava-aineinen lattia täytyy suojata oikeaoppisesti suojapellillä, joka on liitetty lattiaan. Näillä pelleillä on monta nimeä, kuten kipinä- ja lattiapelti. Ne suojaavat lattiaa ja ovat myös osa huoneen ilmettä. Me valmistamme eduspeltejä toivomustesi mukaisesti.

Hormiputket ja -pellit viimeistelevät tulisijan toimivuuden. Saat meiltä myös yksilölliset hormiputket mittojesi mukaan, haluamassasi värissä. Taidolla ja tarkalla silmällä valmistettu hormiputki on näyttävä osa huoneen sisustusta.

Valmistamme lisäksi ruostumattomasta teräksestä sekä haponkestävästä teräksestä kaikki tarvitsemasi osat ja tarvikkeet, kuten kaiteet, portit, työtasot sekä muut kalusteet. Ruostumaton teräs voidaan pintakäsitellä hiomalla, harjaamalla, peittaamalla tai kiillottamalla.

Toteutamme myös luukkuja ja peitelevyjä sisustuskäyttöön. Saat meiltä esimerkiksi takkojen luukut ja peitelevyt vessaan. Luukut ja peitelevyt voidaan valmistaa toiveidesi mukaisesti avauskahvojen, lukitusmekanismien tai jousitusten kanssa.

Puhelinkuvake

Tilaa sisustuspeltityöt taitavalta valmistajalta, Pip-Tuote Oy:ltä Porvoosta.

Tavoitat meidät täältä