Kattavat ilmanvaihtotyöt kokeneelta tekijältä Porvoosta

Kaikki yhteystietomme

Pip-Tuote on erikoistunut ilmanvaihtotöihin. Suoritamme ilmanvaihdon asennuksia niin teollisuudelle kuin yksityisille kotitalouksillekin. Teemme myös ilmanvaihdon säädöt, mittaukset ja huollot.


Kauttamme saat lisäksi näppärästi LVI-tarvikkeita ja -laitteita. Toimimme Porvoosta käsin koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen ja pyydä tarjous ilmanvaihtotöille. Saat meiltä erittäin kilpailukykyisen tarjouksen!

Monipuoliset ilmanvaihtotyöt

Varmista toimiva ilmanvaihto ja asennuta tehokkaat ilmanvaihtojärjestelmät meillä. Me suunnittelemme ja asennamme tiloihisi parhaiten sopivan järjestelmän. Suunnittelussa otamme huomioon kohteesi yksilölliset vaatimukset.

Ilmanvaihtojärjestelmän tehon mittauksella ja tarvittavilla säädöillä varmistat, että järjestelmäsi toimii toivotulla tavalla. Säädöillä määritetään muun muassa oikea tulo- ja poistoilmojen suhde. Oikein säädetty laite toimii optimiteholla ja säästää siten sähkönkulutuksessa.

Parhaatkin ilmanvaihtojärjestelmät vaativat huoltoa tietyin väliajoin. Ilmanvaihdon perushuoltotoimenpiteisiin kuuluvat ilmanvaihtoventtiilien ja kanaviston puhdistaminen sekä ilmansuodattimien vaihto ja puhdistaminen. Voit sopia kanssamme säännöllisestä huollosta tai kutsua meidät apuun, kun järjestelmässäsi ilmenee vikoja.


Ravintoloiden ilmanvaihtotyöt vaativat monesti hieman järeämpiä laitteita, sillä ravintoloiden tilojen käyttökin on raskaampaa. Ravintoloita koskevassa laissa on säädetty tarkat vaatimukset koneelliselle ilmanvaihdolle. Saat meiltä esimerkiksi keittiön rasvankeruujärjestelmien asennukset ja huollot.

Saat kauttamme lisäksi kattavan valikoiman LVI-laitteita ja tarvikkeita. Kun kiinteistösi käyttötarkoitukset ja tarpeesi muuttuvat, saatat tarvita tarvikkeita, joilla järjestelmiä voidaan muokata.

Puhelinkuvake

Tilaa täyden palvelun ilmanvaihtotyöt Pip-Tuote Oy:ltä Porvoosta!

Tavoitat meidät täältä