Peltityöt mittatilauksena Porvoosta

Ota yhteyttä

Tarvitsetko kattoturvatuotteita, rakennuspeltejä tai sadevesikouruja? Pip-Tuote Oy tekee peltityöt mittojen mukaan. Valmistamme myös konesaumakatot sekä piipunpellit ja -hormit. Myymme myös peltiä.


Pajamme sijaitsee Porvoossa, mutta palvelemme pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella sopimuksen mukaan.

Monipuoliset peltityöt ja -tuotteet

Saat meiltä kattoturvatuotteet, jotka mahdollistavat turvallisen liikkumisen ja työskentelyn katoilla. Niiden ansiosta katolla työskentely on helppoa ja tehokasta. Määräysten mukaan kaikille katon huollettaville kohteille täytyy päästä kiinteitä kulkuteitä pitkin. Saat kaikki nämä tuotteet Pip-Tuote Oy:ltä.

Myymme myös kohteeseesi parhaiten sopivat sadevesijärjestelmät. Järjestelmiä on monenlaisia, jotta ne sopivat eri vaatimuksiin ja luovat rakennukselle halutun ilmeen. Yleisimmät mallit ovat pyöreä ja kantikas.


Me teemme lisäksi laadukkaat rakennuspeltityöt sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Saat meiltä muun muassa katot, ikkunapellit ja muut listat huolellisesti mittojen mukaan tehtynä. Asennamme lisäksi piipunpellit ja -hatut piipun ympärille suojaamaan sitä muuttuvilta sääolosuhteilta. Teemme mittojesi mukaan laadukkaat, rankkojakin olosuhteita kestävät pellit. Ostaessasi pellit ja hatut meiltä kerralla, saat suojattua piippusi huolellisesti.

Valmistamme pellistä myös laadukkaita ja kestäviä invalidiramppeja sekä -kulkusiltoja. Nämä kulkua helpottavat tuotteet ovat saatavilla rakennusten sisäänkäynteihin sekä ajoneuvoihin.

Saat meiltä laadukkaat pellit myös omiin rakennustarpeisiisi paikan päälle toimitettuna. Peltiä on saatavilla eri värisinä ja eri vaiheisiin jalostettuina. Voit valmistaa pellistä itse tarvitsemasi tuotteet.

Puhelinkuvake

Pip-Tuote Oy Porvoosta tekee monipuoliset peltityöt. Ota yhteyttä!

Tavoitat meidät täältä